Ucelený rozbor možností zaměstnavatele přispívat na stravování zaměstnanců či realizovat stravování ve vlastním zařízení, a to z pohledu zákona o daních z příjmů, zákona o DPH a souvisejícího účtování.
On-line seminář je určen
odborníkům zabývajícím se danou problematikou, ale i všem těm, kteří se chtějí časově nenáročným způsobem seznámit s daným tématem a získat rychle a přehledně informace z praxe.
Cílem on-line semináře je
ucelený rozbor možností zaměstnavatele přispívat na stravování zaměstnanců či realizovat stravování ve vlastním zařízení, a to z pohledu zákona o daních z příjmů, zákona o DPH a souvisejícího účtování.
Obsah on-line semináře:
- postupy z hlediska daní z příjmů (pohled zaměstnance i zaměstnavatele) – rozlišení stravování ve vlastním zařízení a příspěvku na stravování zajišťovaného prostřednictvím jiných subjektů (za jakých podmínek lze poskytnout, co je a není daňovým nákladem, problematika stravenek),
- postup z hlediska DPH,
- příklady na související účtování,
- související výklad GFŘ a MF (dle pokynu GFŘ D-22),
- vysvětlení postupů na příkladech.
Jaké výhody má on-line seminář proti klasickým seminářům?
- Díky on-line vzdělávání ušetříte náklady za cestu a neztrácíte kvůli ní čas.
- Díky úzkému zaměření semináře posloucháte jen to téma, které Vás zajímá.
- On-line semináře mají kratší dobu trvání, neztrácíte tak pozornost jako u celodenních seminářů.